Pianoværkstedet tilbyder stemning, reparation og vurdering af klaverer og flygler, samt salg af europæiske klaverbænke og -tilbehør af høj kvalitet.

Med mere end 25 års erfaring med salg, renovering, stemning og istandsættelse af klaverer og flygler, tilbyder Pianoværkstedet professionel hjælp indenfor nedenstående områder.

STEMNING

Vi stemmer klaverer og flygler hos både private, institutioner og virksomheder på hele Midt- og Sydsjælland samt Lolland og Falster. Kontakt os for at bestille stemning,

REPARATION OG ISTANDSÆTTELSE

Vi har stor erfaring med reparation og istandsættelse af alle typer akustiske klaverer og flygler, og vi kan tilbyde alt fra nye strenge til justering af mekanik, reparation af tangenter og meget mere.

RÅDGIVNING VED KØB

Overvejer du at købe nyt eller brugt klaver eller flygel, tilbyder vi professionel rådgivning, og hjælper dig med at finde det rigtige instrument til den rigtige pris.

RÅDGIVNING VED SALG

Står du over for at skulle sælge et klaver eller flygel, kan vi hjælpe dig med at få vurderet instrumentets stand og alder, og rådgive om salgspris mm.

SALG AF KLAVERBÆNKE

Pianoværkstedet forhandler en lang række klaverbænke af høj kvalitet fra italienske Discacciati.

SALG AF TILBEHØR

Ud over salg af bænke, forhandler vi også en lang række kvalitetstilbehør såsom flygellamper og nodestativer, ligesom vi forhandler og monterer professionelle klaver- og flygelhjul.

Kontakt os

ADRESSE

Kraghave Gaabensevej 80
4800 Nykøbing F.

RING TIL OS

Mobil: 2021 6687
Fastnet: 5485 6685

EMAIL

Esp@pianovaerkstedet.dk